Καύσωνας. Ο περιπτεράς όμως είναι εκεί
04/07/2019
Καύσωνας. Ο περιπτεράς όμως είναι εκεί
Ημέρες καύσωνα. Ζέστης και υψηλών θερμοκρασιών. Όμως ο περιπτεράς είναι πάντα εκεί. Είναι οι μέρες που το επάγγελμά μας μπορεί να θεωρηθεί και λειτούργημα.
 
Εάν κάποιος άσχετος με την καθημερινότητα μας προσπαθήσει να περάσει 8 και 10 ώρες μέσα στον ασφυκτικό χώρο ενός περιπτέρου με θερμοκρασίες που υπό σκιάν φτάνουν και ξεπερνούν τους 40 βαθμούς απλά δεν θα αντέξει. Οταν ο ιδρώτας τρέχε ποτάμι, όταν το μικρό ανεμιστηράκι δεν κάνει τίποτα, όταν τουαλέτα δεν υπάρχει. Όταν εκείνη την στιγμή της αφόρητης ζέστης ένας δύσκολος πελάτης ζητάει το απίθανο. Όταν ένας αγενής πελάτης απαιτεί το αδιανόητο.
 
Εκείνη τη στιγμή είμαστε στη θέση μας, έτοιμοι να προσφέρουμε το παγωμένο νερό, το παγωτό το δροσιστικό χυμό. Στη θέση μας χωρίς να φύγουμε ούτε δευτερόλεπτο, στη θέση μας να ικανοποιήσουμε ανάγκες, να βοηθήσουμε, να ανακουφίσουμε μικρούς, μεγάλους, ηλικιωμένους. Γιατί είναι κοντά στο σπίτι μας, σε κάθε μας βήμα, σε κάθε γωνιά
 
Για αυτό το περίπτερο δεν θα σβήσει από τον χάρτη. Γιατί είναι κοντά στις δύσκολες στιγμές όπως ακριβώς και στις εύκολες. 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή