Τι περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση
08/07/2019
Τι περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση
Οι άνθρωποι της αγοράς - φύσει αισιόδοξοι - ελπίζουν σε κάθε νέο κυβερνητικό κύκλο που ανοίγει. Άνθρωποι εξωστρεφείς, με όνειρα και διάθεση για δουλειά και προκοπή, δοκιμασμένοι στα δύσκολα και στα εύκολα, ελπίζουν πάντα σε καλύτερες μέρες.
 
Το πρώτο πράγμα που περιμένουν από τη νέα κυβέρνηση είναι η μείωση της φορολογίας. Οι φόροι σήμερα στον κλάδο μας είναι υπέρογκοι, δυσβάσταχτοι. Αποτελούν άγος και βαρύ φορτίο για τους επαγγελματίες μας.
 
Το δεύτερο αναμένουν καλύτερη ψυχολογία διότι ως γνωστόν η οικονομία είναι ψυχολογία. Σε μια οικονομία καλύτερη, με περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές, κερδισμένοι θα είμαστε και εμείς. Ο πελάτης που θα είναι ευχαριστημένος, που θα έχει χρήματα στο πορτοφόλι του θα ψωνίσει ανετότερα και θα ξοδέψει περισσότερα.
 
Το τρίτο και τελευταίο που ζητάν είναι περισσότερη ασφάλεια. Η εγκληματικότητα μαστίζει τον κλάδο μας. Κλοπές, βανδαλισμοί, ιδιαίτερα τη νύχτα πρέπει να σταματήσουν. Περισσότερες περιπολίες, ποιοτικότερη και καλύτερη αστυνομία είναι το ζητούμενο.
 
        
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή