Η ευκολία των αγορών με πιστωτικές κάρτες είναι πλέον γνωστή σε όλους μας. Δεν χρειάζεται να έχεις μετρητά μαζί σου, δαπανάς όσα ακριβώς χρειάζεται για να κάνεις τις αγορές σου και δεν χρειάζεται να ψάχνεις για ATM σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μια μη προγραμματισμένη αγορά και δεν έχεις μαζί σου μετρητά.
Μέχρι σήμερα βέβαια έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τις αγορές μας με πιστωτική σε καταστήματα ρούχων, ηλεκτρικών ειδών - και τώρα τελευταία-  και στα super markets.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαστε συνηθισμένοι να αγοράζουμε με πιστωτική κάρτα από το περίπτερο.
Στα περίπτερα του δικτύου kiosky’s σας δίνεται και αυτή η δυνατότητα!
Κάντε τις αγορές σας, όσο μικρές κι εάν είναι αυτές και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα, απλά και γρήγορα.
Εντοπίστε τα σημεία του δικτύου που δέχονται πιστωτική κάρτα, βρείτε το πιο κοντινό σας kiosky’s και δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε εάν έχετε ψιλά για τσιγάρα ή εφημερίδα.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Τα Νέα της kiosky's
 • 120 δόσεις: Τι θα αλλάξει-Πώς θα εξοφλούνται ποσά έως 3.000 ευρώ 15-07-2019  120 δόσεις: Τι θα αλλάξει-Πώς θα εξοφλούνται ποσά έως 3.000 ευρώ
  Μεγαλύτερο αριθμό και μικρότερα ποσά μηνιαίων δόσεων για περίπου 2,4 εκατομμύρια φορολογούμενους που χρωστούν στη Φορολογική Διοίκηση ποσά μέχρι 3.000 ευρώ προβλέπει το σχέδιο της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών για τη βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων. Στο φορολογικό νομοσχέδιο που προγραμματίζεται να κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή μέχρι το τέλος Ιουλίου θα περιλαμβάνονται διατάξεις που θα προβλέπουν τη μείωση του ελάχιστου ποσού μηνιαίας δόσης από τα 30 στα 20 ευρώ για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς τη Φορολογική Διοίκηση τα οποία δεν υπερβαίνουν τα 3.000 ευρώ. 
 • Πληρωμές με πιστωτική: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο 10-07-2019  Πληρωμές με πιστωτική: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο
  Νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ισχύσει από τις 14 Σεπτεμβρίου, για τις συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ). Οι νέες απαιτήσεις ασφαλείας ορίζουν, μεταξύ άλλων, τη χρήση του κωδικού (PIN) για την ολοκλήρωση ανέπαφων συναλλαγών, όταν υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο ποσό ή αριθμό.
 • Τι περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση 08-07-2019  Τι περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση
  Οι άνθρωποι της αγοράς - φύσει αισιόδοξοι - ελπίζουν σε κάθε νέο κυβερνητικό κύκλο που ανοίγει. Άνθρωποι εξωστρεφείς, με όνειρα και διάθεση για δουλειά και προκοπή, δοκιμασμένοι στα δύσκολα και στα εύκολα, ελπίζουν πάντα σε καλύτερες μέρες.
 • Καύσωνας. Ο περιπτεράς όμως είναι εκεί 04-07-2019  Καύσωνας. Ο περιπτεράς όμως είναι εκεί
  Ημέρες καύσωνα. Ζέστης και υψηλών θερμοκρασιών. Όμως ο περιπτεράς είναι πάντα εκεί. Είναι οι μέρες που το επάγγελμά μας μπορεί να θεωρηθεί και λειτούργημα. 
  Εάν κάποιος άσχετος με την καθημερινότητα μας προσπαθήσει να περάσει 8 και 10 ώρες μέσα στον ασφυκτικό χώρο ενός περιπτέρου με θερμοκρασίες που υπό σκιάν φτάνουν και ξεπερνούν τους 40 βαθμούς απλά δεν θα αντέξει
 • Περίπτερο: Σχέση αγάπης με τους πελάτες αλλά και δυσκολίες στην καθημερινότητα 02-07-2019  Περίπτερο: Σχέση αγάπης με τους πελάτες αλλά και δυσκολίες στην καθημερινότητα
  «Ένα λεπτό, περιπτερά, βουλιάζει στα βαθιά νερά το τελευταίο μου το πλοίο», έλεγε κάποτε ο αείμνηστος Στράτος Διονυσίου.  «Είχα ένα περιπτεράκι, Ανδρομάχης και Δαβάκη», τραγουδάει ο Φοίβος Δεληβοριάς, ενώ για την «κόρη του περιπτερά» έγραφε στίχους ο Κώστας Μπίγαλης. Το περίπτερο καταλαμβάνει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Έλληνα εδώ και αρκετές δεκαετίες.  
Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
        
Πρωτοσέλιδα ΕφημερίδωνΣημείο Εξυπηρέτησης kiosky's