Η ευκολία των αγορών με πιστωτικές κάρτες είναι πλέον γνωστή σε όλους μας. Δεν χρειάζεται να έχεις μετρητά μαζί σου, δαπανάς όσα ακριβώς χρειάζεται για να κάνεις τις αγορές σου και δεν χρειάζεται να ψάχνεις για ATM σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μια μη προγραμματισμένη αγορά και δεν έχεις μαζί σου μετρητά.
Μέχρι σήμερα βέβαια έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τις αγορές μας με πιστωτική σε καταστήματα ρούχων, ηλεκτρικών ειδών - και τώρα τελευταία-  και στα super markets.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαστε συνηθισμένοι να αγοράζουμε με πιστωτική κάρτα από το περίπτερο.
Στα περίπτερα του δικτύου kiosky’s σας δίνεται και αυτή η δυνατότητα!
Κάντε τις αγορές σας, όσο μικρές κι εάν είναι αυτές και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα, απλά και γρήγορα.
Εντοπίστε τα σημεία του δικτύου που δέχονται πιστωτική κάρτα, βρείτε το πιο κοντινό σας kiosky’s και δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε εάν έχετε ψιλά για τσιγάρα ή εφημερίδα.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Τα Νέα της kiosky's
 • Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Kiosky’s Convinience Stores 14-10-2019  Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Kiosky’s Convinience Stores
  Με μεγάλη επιτυχία γιορτάσαμε την λειτουργία του νέου καταστήματός μας στην περιοχή του Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην οδό Ούλωφ Πάλμε 18.Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε για να γνωρίσει από κοντά το νέο σημείο του δικτύου μας, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής και απόλαυσε γλυκές και αλμυρές γεύσεις, γευστικά παγωτά και όμορφες μουσικές.
   
 • Οι 10 σημαντικότερες προτεραιότητες των επιχειρήσεων Λιανεμπορίου και FMCG 08-10-2019  Οι 10 σημαντικότερες προτεραιότητες των επιχειρήσεων Λιανεμπορίου και FMCG
  Ψηφιακή διάσταση έχουν οι περισσότερες προτεραιότητες των επιχειρήσεων του κλάδου Λιανεμπορίου Τροφίμων-FMCG, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια στη λίστα με τις δέκα κορυφαίες προτεραιότητες του κλάδου οι περισσότερες σχετίζονται με την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Συγκεκριμένα, σε ποσοστό 49% οι επιχειρήσεις του Λιανεμπορίου Τροφίμων-FMCG τοποθετούν στη δεύτερη θέση της λίστας με τις κορυφαίες δέκα προτεραιότητές τους την “Καινοτοµία σε διαδικασίες, υπηρεσίες και προϊόντα”.
 • Παράταση στη ρύθμιση οφειλών προς δήμους έως τις 31 Δεκεμβρίου 04-10-2019  Παράταση στη ρύθμιση οφειλών προς δήμους έως τις 31 Δεκεμβρίου
  Παρατείνεται έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2019 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων πολιτών για ρύθμιση των οφειλών τους προς τους ΟΤΑ. Ειδικότερα, διάταξη της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών, Οικονομικών και Υγείας αναφέρει ότι η υπαγωγή στη ρύθμιση αφορά οφειλές που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και τις 29 Νοεμβρίου 2019. 
 • ΔΕΗ: Ανακοινώνει 2ετη ρύθμιση οφειλών 01-10-2019  ΔΕΗ: Ανακοινώνει 2ετη ρύθμιση οφειλών
  Πάγια ρύθμιση απλήρωτων λογαριασμών ρεύματος με απλές και αυτοματοποιημένες διαδικασίες, χαμηλότερη προκαταβολή και ανώτατο ύψος δόσεων τις 24 μηνιαίες ανακοινώνει σήμερα ή αύριο η ΔΕΗ.
 • Παπαστράτος: Δυναμικό παρών στην 84η ΔΕΘ για ένα μέλλον #prostokalytero 20-09-2019  Παπαστράτος: Δυναμικό παρών στην 84η ΔΕΘ για ένα μέλλον #prostokalytero
  Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Παπαστράτος υποστήριξε τη Smoke-Free πρωτοβουλία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας αυτονόητα την πλήρη και χωρίς εξαιρέσεις εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
        
Πρωτοσέλιδα ΕφημερίδωνΣημείο Εξυπηρέτησης kiosky's