Η ευκολία των αγορών με πιστωτικές κάρτες είναι πλέον γνωστή σε όλους μας. Δεν χρειάζεται να έχεις μετρητά μαζί σου, δαπανάς όσα ακριβώς χρειάζεται για να κάνεις τις αγορές σου και δεν χρειάζεται να ψάχνεις για ATM σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μια μη προγραμματισμένη αγορά και δεν έχεις μαζί σου μετρητά.
Μέχρι σήμερα βέβαια έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τις αγορές μας με πιστωτική σε καταστήματα ρούχων, ηλεκτρικών ειδών - και τώρα τελευταία-  και στα super markets.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαστε συνηθισμένοι να αγοράζουμε με πιστωτική κάρτα από το περίπτερο.
Στα περίπτερα του δικτύου kiosky’s σας δίνεται και αυτή η δυνατότητα!
Κάντε τις αγορές σας, όσο μικρές κι εάν είναι αυτές και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα, απλά και γρήγορα.
Εντοπίστε τα σημεία του δικτύου που δέχονται πιστωτική κάρτα, βρείτε το πιο κοντινό σας kiosky’s και δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε εάν έχετε ψιλά για τσιγάρα ή εφημερίδα.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Τα Νέα της kiosky's
 • Η ιστορία των περιπτέρων με δυο λόγια 16-08-2018  Η ιστορία των περιπτέρων με δυο λόγια
  Η λέξη «περίπτερο» προέρχεται από την αρχαία λέξη «περίπτερος», που προσδιορίζει έναν ναό περιστοιχισμένο από κίονες.
 • Coca-Cola HBC: Aύξηση κερδών και εσόδων 10-08-2018  Coca-Cola HBC: Aύξηση κερδών και εσόδων
  Iσχυρές επιδόσεις κατέγραψε για το εξάμηνο που έληξε στις 29 Ιουνίου 2018 η  Coca-Cola HBC AG, ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές των σημάτων της The Coca-Cola Company.
 • Το περίπτερο ως κοινωνικό φαινόμενο 07-08-2018  Το περίπτερο ως κοινωνικό φαινόμενο
  Eίναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι το περίπτερο ως επαγγελματικός χώρος έχει καταφέρει και έχει επιβιώσει παρά τις τεράστιες αλλαγές που έχουν συντελεστεί τόσο στην οικονομία όσο και στον τρόπο ζωής.
 • Τα Περίπτερα της παιδικής μας ηλικίας 02-08-2018  Τα Περίπτερα της παιδικής μας ηλικίας
  Τα περίπτερα δεν είναι απλές επιχειρήσεις.  Είναι κομμάτι της ζωής του καθενός από μας. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από την στιγμή που το περίπτερο συνδέεται με την παιδική μας ηλικία.
 • Μπαίνουν μπουλντόζες στον Κηφισό για το Academy Gardens 31-07-2018  Μπαίνουν μπουλντόζες στον Κηφισό για το Academy Gardens

  Άνοιξε ο δρόμος για τις... μπουλντόζες στην έκταση του πρώην εργοστασίου της Κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκη (Λεωφ. Κηφισού 60 και Ηρούς), στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του δεύτερου Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) που απαιτείται για την υλοποίηση της μεγαλύτερης εμπορικής ανάπτυξης των τελευταίων ετών στην πόλη της Αθήνα

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
        
Πρωτοσέλιδα ΕφημερίδωνΣημείο Εξυπηρέτησης kiosky's