Εάν είστε επαγγελματίας (ιδιοκτήτης ή διαχειριστής) Περιπτέρου, Ψιλικών ή Mini-Market κάντε εγγραφή για να ενημερωθείτε για τις ειδικές Προσφορές της Alpha και να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο μηνιαίο περιοδικό της Μικρής Λιανικής ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.
Εάν έχετε κάνει ήδη εγγραφή κάντε σύνδεση χρησιμοποιώντας το δικό σας Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης.
Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του δικτύου kiosky’s. Εάν δεν έχετε κάνει εγγραφή πατήστε επάνω στο εικονίδιο Είμαι Μέλος kiosky’s. 
Σύνδεση
Νέα kiosky's
 • Το γιορτάσαμε και στην Πατησίων! 13-01-2019  Το γιορτάσαμε και στην Πατησίων!
  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20/12/2018  τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του δικτύου KIOSKY’S ONE STOP ALL στην Πατησίων.
 • Η γειτονιά στο Χαλάνδρι γιόρτασε μαζί μας! 09-01-2019  Η γειτονιά στο Χαλάνδρι γιόρτασε μαζί μας!
  Την Παρασκευή 21/12/2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του franchise καταστήματος της KIOSKY’S ONE STOP ALL στο Χαλάνδρι. Στην οδό Αγίας Παρασκευής 32, όπου λειτουργεί το κατάστημα «πλημμύρισε» από κόσμο, καθώς η γειτονιά  παρευρέθηκε για να γιορτάσει τον ερχομό του νέου 17ου μέλους της οικογένειας KIOSKY’S ONE STOP ALL και να ευχηθεί καλορίζικο στους συνεργάτες – franchisees!
 • Είκοσι χρόνια η Ελλάδα στο ευρώ 06-01-2019  Είκοσι χρόνια η Ελλάδα στο ευρώ
  Είκοσι χρόνια κλείνουν σήμερα από την ημέρα που το ευρώ έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του, αρχικά μόνο με λογιστική μορφή στις συναλλαγές, ως το νέο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
 • Νέο ποτό απο την Coca Cola 3E 31-12-2018  Νέο ποτό απο την Coca Cola 3E
  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, σε συνεργασία με τη Gruppo Campari, επαναλανσάρουν στην ελληνική αγορά το αγαπημένο premium gin Bulldog, το οποίο έχει κερδίσει τους cocktails lovers παγκοσμίως. Η νέα αυτή συμφωνία έρχεται να ενισχύσει το πλούσιο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές απίθανες απολαυστικές επιλογές, για κάθε περίσταση.
 • 150.000 καπνιστές το γύρισαν στο IQOS 24-12-2018  150.000 καπνιστές το γύρισαν στο IQOS

  Μπορεί το μερίδιο του IQOS στην Ελλάδα να μην έχει πιάσει διψήφιο ποσοστό, όπως στην Ιαπωνία όπου το μερίδιό του αγγίζει πλέον το 20%, ωστόσο ήδη 150.000 Έλληνες καπνιστές είναι καταναλωτές του θερμαινόμενου καπνικού προϊόντος της Παπαστράτος, με το 80% αυτών να έχει κόψει το συμβατικό τσιγάρο.


Σημείο Εξυπηρέτησης kiosky's
 
Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
        
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων