Εάν είστε επαγγελματίας (ιδιοκτήτης ή διαχειριστής) Περιπτέρου, Ψιλικών ή Mini-Market κάντε εγγραφή για να ενημερωθείτε για τις ειδικές Προσφορές της Alpha και να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο μηνιαίο περιοδικό της Μικρής Λιανικής ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.
Εάν έχετε κάνει ήδη εγγραφή κάντε σύνδεση χρησιμοποιώντας το δικό σας Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης.
Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του δικτύου kiosky’s. Εάν δεν έχετε κάνει εγγραφή πατήστε επάνω στο εικονίδιο Είμαι Μέλος kiosky’s. 
Σύνδεση
Νέα kiosky's
 • Η ιστορία των περιπτέρων με δυο λόγια 16-08-2018  Η ιστορία των περιπτέρων με δυο λόγια
  Η λέξη «περίπτερο» προέρχεται από την αρχαία λέξη «περίπτερος», που προσδιορίζει έναν ναό περιστοιχισμένο από κίονες.
 • Coca-Cola HBC: Aύξηση κερδών και εσόδων 10-08-2018  Coca-Cola HBC: Aύξηση κερδών και εσόδων
  Iσχυρές επιδόσεις κατέγραψε για το εξάμηνο που έληξε στις 29 Ιουνίου 2018 η  Coca-Cola HBC AG, ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές των σημάτων της The Coca-Cola Company.
 • Το περίπτερο ως κοινωνικό φαινόμενο 07-08-2018  Το περίπτερο ως κοινωνικό φαινόμενο
  Eίναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι το περίπτερο ως επαγγελματικός χώρος έχει καταφέρει και έχει επιβιώσει παρά τις τεράστιες αλλαγές που έχουν συντελεστεί τόσο στην οικονομία όσο και στον τρόπο ζωής.
 • Τα Περίπτερα της παιδικής μας ηλικίας 02-08-2018  Τα Περίπτερα της παιδικής μας ηλικίας
  Τα περίπτερα δεν είναι απλές επιχειρήσεις.  Είναι κομμάτι της ζωής του καθενός από μας. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από την στιγμή που το περίπτερο συνδέεται με την παιδική μας ηλικία.
 • Μπαίνουν μπουλντόζες στον Κηφισό για το Academy Gardens 31-07-2018  Μπαίνουν μπουλντόζες στον Κηφισό για το Academy Gardens

  Άνοιξε ο δρόμος για τις... μπουλντόζες στην έκταση του πρώην εργοστασίου της Κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκη (Λεωφ. Κηφισού 60 και Ηρούς), στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του δεύτερου Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) που απαιτείται για την υλοποίηση της μεγαλύτερης εμπορικής ανάπτυξης των τελευταίων ετών στην πόλη της ΑθήναΣημείο Εξυπηρέτησης kiosky's
 
Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
        
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων