Καλώς ήλθατε στα kiosky's, το δίκτυο της Απόλαυσης.
Τα πιο ευχάριστα δευτερόλεπτα της ημέρας σας, όλη μέρα κάθε μέρα. Στην kiosky’s έχετε πολλούς λόγους να χαμογελάτε.
Το πρώτο και μεγαλύτερο δίκτυο περιπτέρων ψιλικών και mini-market είναι στην πόλη μας και στόχο του έχει να σας φτιάξει την ημέρα - κάθε μέρα!
Σε ένα από τα 330 kiosky’s, που βρίσκονται σε όλη την Αθήνα αλλά και μέσα σε γνωστά εμπορικά κέντρα, μπορείτε να κερδίσετε πίσω το χαμόγελο που μας έχουν στερήσει όλα τα άλλα γύρω μας.
Ψωνίστε τις καθημερινές σας συνήθειες και απολαύσεις και κερδίστε από τις συμφέρουσες τιμές, τις καθημερινές προσφορές, την άψογη εξυπηρέτηση, το φιλικό και οικείο περιβάλλον .
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τα kiosky’s. Θα τα αναγνωρίσετε από το χαρακτηριστικό κόκκινο σήμα, τη σύγχρονη εικόνα τους, τη μουσική που παίζει στα ηχεία τους, το χαμόγελο του ανθρώπου που θα σας εξυπηρετήσει.
Γιατί  η μικρή λιανική χτίζεται από την αρχή με όραμα, με σύγχρονο management, με πρωτοποριακό design, με περισσότερες και νέες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και πάνω απ’ όλα με σχέσεις εμπιστοσύνης.
Γι’ αυτό στα kiosky's έχετε πάντα λόγο να χαμογελάτε!
Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook  http://www.facebook.com/kioskys.
Βρες το δικό σου σημείο εξυπηρέτησης kiosky’s

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στις Συχνές ερωτήσεις.
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Νέα kiosky's
 • Η ιστορία των περιπτέρων με δυο λόγια 16-08-2018  Η ιστορία των περιπτέρων με δυο λόγια
  Η λέξη «περίπτερο» προέρχεται από την αρχαία λέξη «περίπτερος», που προσδιορίζει έναν ναό περιστοιχισμένο από κίονες.
 • Coca-Cola HBC: Aύξηση κερδών και εσόδων 10-08-2018  Coca-Cola HBC: Aύξηση κερδών και εσόδων
  Iσχυρές επιδόσεις κατέγραψε για το εξάμηνο που έληξε στις 29 Ιουνίου 2018 η  Coca-Cola HBC AG, ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές των σημάτων της The Coca-Cola Company.
 • Το περίπτερο ως κοινωνικό φαινόμενο 07-08-2018  Το περίπτερο ως κοινωνικό φαινόμενο
  Eίναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι το περίπτερο ως επαγγελματικός χώρος έχει καταφέρει και έχει επιβιώσει παρά τις τεράστιες αλλαγές που έχουν συντελεστεί τόσο στην οικονομία όσο και στον τρόπο ζωής.
 • Τα Περίπτερα της παιδικής μας ηλικίας 02-08-2018  Τα Περίπτερα της παιδικής μας ηλικίας
  Τα περίπτερα δεν είναι απλές επιχειρήσεις.  Είναι κομμάτι της ζωής του καθενός από μας. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από την στιγμή που το περίπτερο συνδέεται με την παιδική μας ηλικία.
 • Μπαίνουν μπουλντόζες στον Κηφισό για το Academy Gardens 31-07-2018  Μπαίνουν μπουλντόζες στον Κηφισό για το Academy Gardens

  Άνοιξε ο δρόμος για τις... μπουλντόζες στην έκταση του πρώην εργοστασίου της Κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκη (Λεωφ. Κηφισού 60 και Ηρούς), στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του δεύτερου Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) που απαιτείται για την υλοποίηση της μεγαλύτερης εμπορικής ανάπτυξης των τελευταίων ετών στην πόλη της Αθήνα

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
        


Σημείο Εξυπηρέτησης kiosky's