Καλώς ήλθατε στα kiosky's, το δίκτυο της Απόλαυσης.
Τα πιο ευχάριστα δευτερόλεπτα της ημέρας σας, όλη μέρα κάθε μέρα. Στην kiosky’s έχετε πολλούς λόγους να χαμογελάτε.
Το πρώτο και μεγαλύτερο δίκτυο περιπτέρων ψιλικών και mini-market είναι στην πόλη μας και στόχο του έχει να σας φτιάξει την ημέρα - κάθε μέρα!
Σε ένα από τα 330 kiosky’s, που βρίσκονται σε όλη την Αθήνα αλλά και μέσα σε γνωστά εμπορικά κέντρα, μπορείτε να κερδίσετε πίσω το χαμόγελο που μας έχουν στερήσει όλα τα άλλα γύρω μας.
Ψωνίστε τις καθημερινές σας συνήθειες και απολαύσεις και κερδίστε από τις συμφέρουσες τιμές, τις καθημερινές προσφορές, την άψογη εξυπηρέτηση, το φιλικό και οικείο περιβάλλον .
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τα kiosky’s. Θα τα αναγνωρίσετε από το χαρακτηριστικό κόκκινο σήμα, τη σύγχρονη εικόνα τους, τη μουσική που παίζει στα ηχεία τους, το χαμόγελο του ανθρώπου που θα σας εξυπηρετήσει.
Γιατί  η μικρή λιανική χτίζεται από την αρχή με όραμα, με σύγχρονο management, με πρωτοποριακό design, με περισσότερες και νέες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και πάνω απ’ όλα με σχέσεις εμπιστοσύνης.
Γι’ αυτό στα kiosky's έχετε πάντα λόγο να χαμογελάτε!
Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook  http://www.facebook.com/kioskys.
Βρες το δικό σου σημείο εξυπηρέτησης kiosky’s

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στις Συχνές ερωτήσεις.
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Νέα kiosky's
 • Το γιορτάσαμε και στην Πατησίων! 13-01-2019  Το γιορτάσαμε και στην Πατησίων!
  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20/12/2018  τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του δικτύου KIOSKY’S ONE STOP ALL στην Πατησίων.
 • Η γειτονιά στο Χαλάνδρι γιόρτασε μαζί μας! 09-01-2019  Η γειτονιά στο Χαλάνδρι γιόρτασε μαζί μας!
  Την Παρασκευή 21/12/2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του franchise καταστήματος της KIOSKY’S ONE STOP ALL στο Χαλάνδρι. Στην οδό Αγίας Παρασκευής 32, όπου λειτουργεί το κατάστημα «πλημμύρισε» από κόσμο, καθώς η γειτονιά  παρευρέθηκε για να γιορτάσει τον ερχομό του νέου 17ου μέλους της οικογένειας KIOSKY’S ONE STOP ALL και να ευχηθεί καλορίζικο στους συνεργάτες – franchisees!
 • Είκοσι χρόνια η Ελλάδα στο ευρώ 06-01-2019  Είκοσι χρόνια η Ελλάδα στο ευρώ
  Είκοσι χρόνια κλείνουν σήμερα από την ημέρα που το ευρώ έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του, αρχικά μόνο με λογιστική μορφή στις συναλλαγές, ως το νέο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
 • Νέο ποτό απο την Coca Cola 3E 31-12-2018  Νέο ποτό απο την Coca Cola 3E
  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, σε συνεργασία με τη Gruppo Campari, επαναλανσάρουν στην ελληνική αγορά το αγαπημένο premium gin Bulldog, το οποίο έχει κερδίσει τους cocktails lovers παγκοσμίως. Η νέα αυτή συμφωνία έρχεται να ενισχύσει το πλούσιο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές απίθανες απολαυστικές επιλογές, για κάθε περίσταση.
 • 150.000 καπνιστές το γύρισαν στο IQOS 24-12-2018  150.000 καπνιστές το γύρισαν στο IQOS

  Μπορεί το μερίδιο του IQOS στην Ελλάδα να μην έχει πιάσει διψήφιο ποσοστό, όπως στην Ιαπωνία όπου το μερίδιό του αγγίζει πλέον το 20%, ωστόσο ήδη 150.000 Έλληνες καπνιστές είναι καταναλωτές του θερμαινόμενου καπνικού προϊόντος της Παπαστράτος, με το 80% αυτών να έχει κόψει το συμβατικό τσιγάρο.
Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
        


Σημείο Εξυπηρέτησης kiosky's