Καλώς ήλθατε στα kiosky's, το δίκτυο της Απόλαυσης.
Τα πιο ευχάριστα δευτερόλεπτα της ημέρας σας, όλη μέρα κάθε μέρα. Στην kiosky’s έχετε πολλούς λόγους να χαμογελάτε.
Το πρώτο και μεγαλύτερο δίκτυο περιπτέρων ψιλικών και mini-market είναι στην πόλη μας και στόχο του έχει να σας φτιάξει την ημέρα - κάθε μέρα!
Σε ένα από τα 330 kiosky’s, που βρίσκονται σε όλη την Αθήνα αλλά και μέσα σε γνωστά εμπορικά κέντρα, μπορείτε να κερδίσετε πίσω το χαμόγελο που μας έχουν στερήσει όλα τα άλλα γύρω μας.
Ψωνίστε τις καθημερινές σας συνήθειες και απολαύσεις και κερδίστε από τις συμφέρουσες τιμές, τις καθημερινές προσφορές, την άψογη εξυπηρέτηση, το φιλικό και οικείο περιβάλλον .
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τα kiosky’s. Θα τα αναγνωρίσετε από το χαρακτηριστικό κόκκινο σήμα, τη σύγχρονη εικόνα τους, τη μουσική που παίζει στα ηχεία τους, το χαμόγελο του ανθρώπου που θα σας εξυπηρετήσει.
Γιατί  η μικρή λιανική χτίζεται από την αρχή με όραμα, με σύγχρονο management, με πρωτοποριακό design, με περισσότερες και νέες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και πάνω απ’ όλα με σχέσεις εμπιστοσύνης.
Γι’ αυτό στα kiosky's έχετε πάντα λόγο να χαμογελάτε!
Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook  http://www.facebook.com/kioskys.
Βρες το δικό σου σημείο εξυπηρέτησης kiosky’s

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στις Συχνές ερωτήσεις.
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Νέα kiosky's
 • Ώρα για εκλογές: Ψήφος στα… Kiosky’ s 24-05-2019  Ώρα για εκλογές: Ψήφος στα… Kiosky’ s
  Ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε. Πριν ψηφίσουμε όμως περνάμε από το περίπτερο.  Όπως σε όλες τις σημαντικές στιγμές της καθημερινότητας μας έτσι και την ημέρα των εκλογών το περίπτερο είναι ο πρωταγωνιστής. Είστε εκλογικός αντιπρόσωπος, μέλος της εφορευτικής επιτροπής; Απλός ψηφοφόρος;
 • Πως να προστατεύσετε την περιουσία σας και τον ευατό σας από την εγκληματικότητα 18-05-2019  Πως να προστατεύσετε την περιουσία σας και τον ευατό σας από την εγκληματικότητα
  H εγκληματικότητα , δυστυχώς, αποτελεί μεγάλο πρόβλημα της καθημερινότητας των μελών μας. Οι καταγγελίες για ληστείες, υλικές ζημιές και βανδαλισμούς στην περιουσία και  τα καταστήματα τους είναι, συχνές.
 • Παπαστράτος: Με συγκατάθεση των εργαζομένων εφαρμόζουμε 7ήμερη λειτουργία 15-05-2019  Παπαστράτος: Με συγκατάθεση των εργαζομένων εφαρμόζουμε 7ήμερη λειτουργία
  «Με την συγκατάθεση των εργαζομένων εφαρμόζουμε στην Παπαστράτος την επταήμερη λειτουργία του εργοστασίου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Αντιπρόεδρος της Εταιρίας, Ιάκωβος Καργαρώτος. Ο κ. Καργαρώτος διευκρίνισε ότι η εταιρία επεδίωξε να διασφαλίσει ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί μελλοντικά στις αυξημένες ανάγκες παραγωγής, όταν αυτές προκύψουν, γεγονός που θα της επιτρέψει, σε συμφωνία με τους εργαζόμενους, να λειτουργεί το εργοστάσιό της 7 ημέρες την εβδομάδα αδιαλείπτως. 
 • Ποια προϊόντα διατροφής θα υπαχθούν στο ΦΠΑ 13% 09-05-2019  Ποια προϊόντα διατροφής θα υπαχθούν στο ΦΠΑ 13%
  Σημαντική μείωση των τιμών στο καλάθι της οικογένειας θα επιφέρει η μείωση του ΦΠΑ στο 13% σε όλα τα τρόφιμα που σήμερα επιβαρύνονται με συντελεστή 24%.
 • Το IQOS πηγαίνει στις ΗΠΑ - «Πράσινο φως» από τον FDA 02-05-2019  Το IQOS πηγαίνει στις ΗΠΑ - «Πράσινο φως» από τον FDA
  To «πράσινο φως» από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) εξασφάλισε η Philip Morris International για την πώληση του IQOS στις ΗΠΑ. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο FDA επιβεβαίωσε στις 30 Απριλίου ότι το IQOS, το ηλεκτρικά θερμαινόμενο σύστημα καπνού της PMI, είναι κατάλληλο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ενέκρινε την πώλησή του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η απόφαση του FDA είναι αποτέλεσμα της ενδελεχούς αξιολόγησης της αίτησης της PMI προς τον Οργανισμό, που υποβλήθηκε το 2017, για την έγκριση της κυκλοφορίας του προϊόντος.
Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
        


Σημείο Εξυπηρέτησης kiosky's